

Bell Schedule 2024-2025

Period	7 th Grade	
GYM	8:35 – 9:00	
1 st	9:05 – 9:56 (51 min)	
*2 nd	10:00 – 10:51 (50 min)	
3^{rd}	10:55-11:46 (51 min)	
Lunch/Advisory	7 th Grade Lunch	Mustang Time
	11:50- 12:20(30)	12:24-12:54
4 th	12:58 – 1:45 (47 min)	
5 th	1:49 – 2:40 (51 min)	
6 th	2:44 – 3:35 (51 min)	
7 th	3:39 – 4:30 (51 min)	

Period	8 th Grade	
GYM	8:35 – 9:05	
1 st	9:10 – 10:01(51 min)	
*2 nd	10:05 – 10:56 (51 min)	
3 rd	11:00 – 11:51 (51 min)	
Advisory/Lunch	Mustang Time	8 th Grade Lunch
	11:55-12:25	12:29-12:59
4 th	1:03 – 1:50 (47 min)	
5 th	1:54 -2:45 (51 min)	
6 th	2:49 – 3:40 (51 min)	
7 th	3:44 – 4:30 (46 min)	

The LCISD official start time, for Junior High, is 9:05 AM.

* All announcements will take place at 10:05 AM.

Students arriving prior to 8:35 AM must report immediately to the gym or to the cafeteria for breakfast.

All students are required to wear their student ID every day.